'Jouw unieke rouwproces'

 

Als je blijft staren naar de plek waar de zon onderging
….zul je de zon nooit meer op zien komen.


    

Tijdens de workshop ‘Jouw unieke rouwproces’ kun je ervaren dat de cyclus van het leven ook altijd de dood in zich draagt. De dood hoort evenzeer bij het leven als het leven zelf, maar geconfronteerd worden met de dood en het verlies van een dierbare is zeker in ons huidig tijdbeeld waarin alles succesvol en oneindig moet zijn, niet gemakkelijk. 

 

Net zoals het voorjaar in de winter ligt besloten zo ligt ook een nieuw leven zonder je dierbare besloten in het hele proces rondom het verwerken van het verlies. Door bewust aan de slag te gaan met alle emoties die je in een periode van rouw tegen komt, bouw je aan het fundament van je eigen leven dat verder gaat en weer opnieuw een invulling zal gaan krijgen. Het verlies wordt dan als het ware in je leven geïntegreerd en zo kun je vernieuwd tevoorschijn komen uit deze ervaring.

Gedurende deze workshop ga je zelf op zoek naar je innerlijke kracht, die je kan helpen om jouw rouwproces te transformeren tot een groeiproces. 

 

Groepsbijeenkomsten

Tijdens de zes groepsbijeenkomsten zullen er verschillende werkvormen worden aangereikt waarmee je kunt ervaren dat je op heel veel verschillende manieren met rouw en emoties bezig kunt zijn. De verschillende vormen helpen je om het verdriet en de pijn te ervaren en te uiten, waardoor je het uiteindelijk kunt overstijgen en je jezelf kunt helen. Daarnaast ga je tijdens de workshop op zoek naar jouw innerlijke kracht, die je samen met de aangereikte tools zal helpen om jouw rouwproces te transformeren tot een groeiproces.

  • De workshop is geschikt voor mensen die langer dan een jaar geleden een dierbare hebben verloren.
  • De workshop bestaat uit zes bijeenkomsten van tweeëneenhalf uur.
  • Het aantal deelnemers is minimaal vier en maximaal zes.
  • De workshop heeft een preventief karakter.
  • De workshop kost €45 per bijeenkomst, incl. alle materialen, koffie en thee.                      
  • Totale kosten zijn €270.

Data: zie de agenda

 

De workshop is tot stand gekomen en wordt aangeboden in een samenwerkingsverband tussen Cocki  Young (rechts) en Nathalie Graef  (links).  

 

Nathalie Graef heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van preventieve activiteiten binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. Bij het vormgeven van de activiteiten rondom rouwverwerking heeft zij  geput uit haar persoonlijke ervaringen na het plotselinge overlijden van haar partner in 2011. Zij is daarnaast Meester Herborist en biedt Workshops rondom kruiden aan www.natuurale.nl

                         

Download de folder 'Jouw unieke rouwproces' 
Prijzen zijn inclusief BTW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


"There are no strangers, 

only friends you haven't met yet."


Dalai Lama


  

Bezoek mij ook 

op Facebook