Mijn naam is Cocki Young.

 

In mijn leven heb ik van alles meegemaakt wat mij gevormd heeft tot wie ik nu ben. Ik heb veel geleerd, en leer nog steeds, van wat het leven mij te bieden heeft. Daar zaten hele mooie, bijzondere en leuke dingen bij, maar ook minder leuke.

 

In 1999 heb ik mijn beste vriendin plotseling verloren. Tot dan toe stond ik niet echt stil bij de lessen van het leven. Haar overlijden heeft mij doen beseffen dat zekerheden in het leven niet bestaan. Vanuit dat oogpunt wilde ik mezelf gaan ontwikkelen, wilde ik groeien en gaan doen wat ik altijd al graag wilde doen, mensen ondersteunen bij hun levenspad, hen begeleiden en vooral luisteren naar het verhaal achter het verhaal.

 

In 2002 heb ik daarom de tweejarige opleiding tot spiritueel werker afgerond. Ik leerde gebruik te maken van onder andere ademtechnieken, voice dialogue en zelfreflectie.

 

Iedereen wordt in het leven geconfronteerd met de dood. Juist in de laatste fase van het leven ondervinden mensen vaak dat ze nog iets uit willen werken. Om hen hierbij beter te kunnen ondersteunen heb ik de tweejarige opleiding Stervensbegeleiding gedaan bij de NIS (Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding). Deze heb ik in 2011 afgerond.

 

Om mensen nog beter te kunnen ondersteunen heb ik de opleiding counselor bij depressie en rouw gevolgd en volg ik momenteel de opleiding tot Narratieve therapeut.

 

 

 

 

                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


"There are no strangers, 

only friends you haven't met yet."


Dalai Lama


  

Bezoek mij ook 

op Facebook